Feestmenu “sint dimpna”

Alle dagen mogelijk

Schotse zalm

gepekelde groenten, gerookte rivierpaling, kaascrumble
(eventueel supplement kaviaar €35)

Rog

kappertjes, bloemkool, erwten

Nieroogkreeft

asperge, gesmolten ganzenlever, aardappel

Lam

voorjaarsgroenten, morieljes

Eventueel supplement:

bordje met heerlijk gerijpte kazen van “Van Tricht”
(€18 en €12 voor de wijn)

Wafel met vanilleijs

(eventueel kaas i.p.v. dessert supplement €12)

Aardbei

mascarpone, limoencrumble

€109 voor het menu
€155 voor het menu inclusief wijn
€14 voor huisaperitief
€16 champagne als aperitief
€11 voor de koffie

Te bestellen met de ganse tafel voor 13 uur of voor 20.30 uur

MAANDAG, DINSDAG, VRIJDAGMIDDAG

3 gangen menu €57
3 gangen inclusief wijn €83

4 gangen menu €79
4 gangen inclusief wijn €111

€ 14 voor het huisaperitief
€ 16 champagne als aperitief
€ 11 voor de koffie

MENU VAN DE CHEF
VRIJDAG EN ZATERDAG

Een plezierig vijf gangen verrassingsmenu volgens
de smaak van de chef
Drie hartige en twee zoete gerechten.
€ 92 of € 130 inclusief wijnen
(Eventueel kaas i.p.v. dessert supplement €12 en €12
voor de wijn te bestellen bij het begin van de maaltijd)

Bij het niet melden van allergieën bij de reservatie zijn we genoodzaakt een supplement aan te rekenen van 15€. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie.

Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten