Feestmenu “sint dimpna”

Alle dagen mogelijk

Kalfs

Hoevekip, gerookte ganzenlever

Heilbot

schorseneer, aardappel

Sint Jacob

knolselder, truffel

Hert

groene kool, kastanje, paddenstoel

Eventueel supplement:

bordje met heerlijk gerijpte kazen van “Van Tricht”
(€20 en €12 voor de wijn)

Appeltaart, vanille ijs

(eventueel kaas i.p.v. dessert supplement €14)

Chocola

mandarijn, mascarpone, speculoos

€112 voor het menu
€158 voor het menu inclusief wijn
€15 voor huisaperitief
€16 champagne als aperitief
€11 voor de koffie

Te bestellen met de ganse tafel voor 13 uur of voor 20.30 uur

Laat u verrassen
MAANDAG, DINSDAG, VRIJDAGMIDDAG

3 gangen menu €59
3 gangen inclusief wijn €85

4 gangen menu €81
4 gangen inclusief wijn €113

Kaas ipv dessert €14
€ 15 voor het huisaperitief
€ 16 champagne als aperitief
€ 11 voor de koffie

MENU VAN DE CHEF
VRIJDAG EN ZATERDAG

Een plezierig vijf gangen verrassingsmenu volgens
de smaak van de chef
Drie hartige en twee zoete gerechten.
€ 95 of € 133 inclusief wijnen
Eventueel kaas i.p.v. dessert €14
€12 voor de wijn te bestellen bij het begin van de maaltijd

Bij het niet melden van allergieën bij de reservatie zijn we genoodzaakt een supplement aan te rekenen van 15€. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie.

Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten