Alle dagen mogelijk
Tonijn
Herfstsla, sesam
•
Zeebaars
Knolselder
(eventueel supplement kaviaar €35)
•
Sint Jacob
Schorseneer, aardpeer, ganzenlever, truffel
•
Hert
Wintergroenten, peer
•
Eventueel supplement:
Bordje met heerlijk gerijpte kazen van “Van Tricht”
(€18 en €14 voor de wijn)
•
Mascarpone
Italiaans koffie-ijs, peperkoek, advocaat
(eventueel kaas i.p.v. dessert supplement €14 )
•
Mandarijn
Speculoos, chocola
€ 115 voor het menu
€ 47 voor de wijn tot bij het dessert
€ 15 voor het huisaperitief
€ 18 champagne als aperitief
€ 11 voor de koffie
Te bestellen met de ganse tafel voor 13 uur of voor 20 uur
MAANDAG, DINSDAG middag en avond, VRIJDAGMIDDAG
3 gangen menu €62
3 gangen inclusief wijn €89
4 gangen menu €82
4 gangen inclusief wijn €115
Kaas ipv dessert sup. €14 plus € 12 voor de wijn te bestellen bij het begin van de maaltijd.
Te bestellen met de ganse tafel.
MENU VAN DE CHEF
VRIJDAG EN ZATERDAG
Een plezierig vijf gangenmenu volgens de smaak van de chef
Drie hartige en twee zoete gerechten
€ 95 voor het menu
€ 134 met wijn tot bij het dessert
€ 15 voor het huisaperitief
€ 17 champagne als aperitief
Bij het niet melden van allergieën bij de reservatie zijn we genoodzaakt een supplement aan te rekenen van 15€. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten
Wij werken uitsluitend met verse producten. Het kan zijn dat bepaalde producten niet voorradig zijn of niet voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Onze verontschuldigingen daarvoor.
Wij aanvaarden MAESTRO, VISA en MASTERCARD