Feestmenu “sint dimpna”

Alle dagen mogelijk

Tonijn

tomaat, wasabi, sesam

Heilbot

mossel, prei, aardappel
(eventueel supplement kaviaar €35)

Sint jacob

bloemkool, ganzenlever, truffel

Kalfs

witloof, knolselder

Eventueel supplement:

bordje met heerlijk gerijpte kazen van “Van Tricht”
(€18 en €12 voor de wijn)

Brownie

chocolade, banaanijs

(eventueel kaas i.p.v. dessert supplement €12)

Mango

Vijg, Yoghurt

€105 voor het menu
€151 voor het menu inclusief wijn
€13 voor huisaperitief
€15 champagne als aperitief
€10 voor de koffie

Te bestellen met de ganse tafel voor 13 uur of voor 20.30 uur

MAANDAG, DINSDAG

3 gangen menu €54
3 gangen inclusief wijn €80

4 gangen menu €75
4 gangen inclusief wijn €107

€ 13 voor het huisaperitief
€ 15 champagne als aperitief
€ 10 voor de koffie

MENU VAN DE CHEF
VRIJDAG EN ZATERDAG

Een plezierig vijf gangen verrassingsmenu volgens
de smaak van de chef
Drie hartige en twee zoete gerechten.
(Eventueel kaas i.p.v. dessert supplement €12 en €12
voor de wijn te bestellen bij het begin van de maaltijd)
€ 89 of € 127 inclusief wijnen

Bij het niet melden van allergieën bij de reservatie zijn we genoodzaakt een supplement aan te rekenen van 15€. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie.

Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten